В Індії з 1 квітня всі страхові поліси оформлятимуться у цифровому вигляді

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
З 1 квітня 2024 року в Індії всі страхові поліси будуть оформлятися у цифровому вигляді, незалежно від формату подання заяви. Ця норма прописана «Положення про захист інтересів страхувальників 2024 року» та покликана забезпечити зручність та безпеку управління портфелями страхувальників.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що для зберігання цифрових полісів страхувальників будуть використовуватись страхові репозиторії CAMS, Karvy, NSDL Database Management та Central Insurance Repository of India.

За словами генерального директора репозиторію CAMS, більшість приватних компаній зі страхування життя та non-life страховиків прийняли механізм електронного страхового рахунку (eIA) та активно заохочують власників полісів мати цифрові страхові поліси. Він також додав, що перехід на цифрові поліси покращить досвід страхувальників через неперевершену безпеку та зручність управління всім страховим портфелем в одному місці.

На базі державного страхового регулятора IRDAI створено центральний індексний сервер, який унеможливлює дублювання eIA у страхових репозиторіях.

Коментарі