В результаті кібератаки в Індії стався витік інформації про страхові компанії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхове інформаційне бюро Індії (Insurance Information Bureau of India, IIB) постраждало в результаті кібератаки, що спричинило часткову втрату даних про страховиків.

Про це повідомляє видання Economic Times із посиланням на обізнані джерела. «Деякі дані були скомпрометовані», – повідомило одне із джерел. «Відбувся витік, проблема вирішується на найвищому рівні», – повідомив інший співрозмовник видання.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо, що IIB виконує функції страхового регулятора, тому на його серверах зберігається велика інформація про діяльність страхових компаній, зареєстрованих в Індії. Офіційних коментарів про цей інцидент поки не надходило

Відомо, що на ринку Індії працюють 57 страхових компаній, 24 з яких відносяться до страхування життя, а 33 – страхові страхові.

Нагадаємо, Управління регулювання страхування Індії (IRDAI) випустило регуляторний припис, який зобов’язує страховиків надавати спеціальне покриття для осіб з інвалідністю, інфікованих ВІЛ та осіб із психічними захворюваннями.

Коментарі