В Україні створено банківські POWER BANKING, де можна зробити платіж або зняти готівку

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Національний банк України спільно із системно значущими банками розробили банківську мережу POWER BANKING, яка працюватиме навіть за умов дефіциту або повної відсутності електропостачання.

Розробка єдиної мережі POWER BANKING тривала протягом одного місяця за участю всіх системно значущих банків України. В результаті створено спільну мережу банківських відділень, які працюватимуть та надаватиме клієнтам банківські послуги навіть у критичній ситуації під час блекауту.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з повідомлення НБУ відомо, що відділення загальної мережі мають альтернативні джерела енергії та резервні канали зв’язку, мають посилену інкасацію готівки та додатковий персонал.

«Банки захищають фінансовий фронт та їхнє завдання – забезпечити безперервність надання банківських послуг. Спільна банківська мережа – це унікальний проект та приклад консолідації та партнерства банків України», – прокоментував голова Національного банку Андрій Пишний.

З карткою відділень мережі POWER BANKING можна ознайомитись на офіційному веб-сайті НБУ. Ця картка регулярно оновлюється.

Коментарі