В Україні ухвалено Закон про добровільне страхування відповідальності замість пожежних перевірок

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Законопроект N3361, який передбачає звільнення підприємств, які уклали договір добровільного страхування відповідальності, від планових перевірок техногенної та пожежної безпеки, проголосований Верховною Радою України у другому читанні та в цілому із необхідними техніко-юридичними поправками.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про ухвалення законопроекту N3361 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо дерегуляції бізнесу шляхом страхування цивільної відповідальності» у першому читанні.

Законопроект передбачає добровільне страхування відповідальності підприємств із незначним та середнім ризиком пожежної безпеки.

Договір добровільного страхування цивільної відповідальності суб’єктів господарювання за шкоду, яка може бути заподіяна навколишньому природному середовищу, життю, здоров’ю та майну третіх осіб внаслідок надзвичайних ситуацій, пожеж та інших небезпечних подій, укладається на підставі акта оцінки території та/або об’єкта нерухомості на відповідність вимогам техногенної та пожежної безпеки.

Коментарі