В Україні за участю ЄБРР буде запущено механізм страхування внутрішніх перевезень

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) планує цього року запустити страхову схему покриття внутрішніх вантажних перевезень в Україні. Окрім цього, ЄБРР продовжує працювати над так званою «смугою солідарності», яка дозволила Україні з початку війни направити більше половини своїх експортних обсягів зерна через Європу.

Про це заявила президент ЄБРР Оділь Рено-Боссо. «Світ потребує продукції з України… а також для того, щоб Україна могла підтримувати свою власну економіку, військові дії тощо, вони повинні мати ресурси та мати можливість експортувати», – сказала вона.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на агентство Reuters, ЄБРР зосередив свою увагу на механізмі страхування внутрішнього транспорту в Україні. За словами президента ЄБРР, цей механізм упродовж року буде запущений у роботу.

Раніше міжнародний перестрахувальний брокер Marsh McLennan оголосив про розширення покриття у рамках програми страхування військових ризиків UNITY, створеної українським Урядом спільно з Marsh McLennan та пулом страхових компаній на чолі з Ascot.

Коментарі