В уряді Індії кажуть, що акціонери Adani Group не мають причин для занепокоєння

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Стрімке падіння ринкової вартості найбільшого в Індії конгломерату Adani Group викликало реакцію в урядових колах країни.

Так, відповідаючи на запитання журналістів про долю інвесторів Adani Group, міністр фінансів Індії відкинув усілякі побоювання з цього приводу. За словами високопосадовця, «немає жодних причин для занепокоєння вкладників, власників полісів чи інвесторів у будь-яких націоналізованих банках чи страхових компаніях».

Нагадаємо, найбільша в Індії корпорація Adani Group втратила $120 млрд ринкової вартості після того, як минулого тижня американська компанія Hindenburg Research, яка займається короткими продажами, розкритикувала їх методи ведення бізнесу. Після публікації звіту акції Adani Group знизилися майже вдвічі.

Інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що державна страхова компанія Індії LIC є одним із акціонерів Adani Group. Згідно з інформацією Reuters, LIC не продаватиме вже наявні акції Adani і обмежиться роллю якірного інвестора. “LIC не подаватиме заявки на інституційну квоту в даний час”, – сказало джерело Reuters.

Коментарі