Вартість автострахування у Великій Британії за квартал зросла на 7%

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За даними Асоціації британських страховиків (ABI), у другому кварталі 2023 року середня премія, сплачена за поліс автострахування, становила 511 фунтів стерлінгів проти 478 фунтів стерлінгів у першому кварталі.

Приріст вартості полісу автострахування у Великій Британії склав 7% у місячному вимірі та на 21% вище порівняно з другим кварталом 2022 року, що є найвищим показником за період з 2012 року. Ці та інші дані містяться у щоквартальному звіті Tracker від ABI.

На вартість полісу автострахування продовжує впливати висока інфляція, що призводить до підвищення вартості ремонту, запасних частин та комплектуючих, цін на електроенергію та витрат на оплату праці.

«Страховики, як і раніше, сповнені рішучості забезпечити, щоб ціни на автострахування залишалися якомога конкурентоспроможнішими, але це стає все більш складним завданням, враховуючи зростання витрат, з якими вони стикаються. Ми закликаємо всіх, хто переймається тим, щоб дозволити собі свою страховку, поговорити зі своїм автостраховиком, щоб дізнатися, які варіанти можуть бути доступні», – прокоментував представник ABI.

Коментарі