Вартість автострахування у Великій Британії за минулий рік зросла на 7%

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За даними Асоціації британських страховиків (ABI), у четвертому кварталі минулого року середня премія, сплачена за поліс автострахування, становила 470 фунтів стерлінгів проти 436 фунтів стерлінгів у третьому кварталі.

Приріст у квартальному вимірі становив 8%. Зростання вартості найбільш популярного автострахування в річному обчисленні склало 7%. Такі дані наводяться у новому звіті Tracker від ABI.

На вартість полісу автострахування впливають низка факторів, серед яких найважливішими є енергетична інфляція, подорожчання запасних частин, фарб та інших матеріалів, а також проблеми з логістикою. В ABI також зазначили, що середня ціна уживаних автомобілів за рік збільшилась на 19%.

«Ті, хто стурбований можливістю продовжувати сплачувати внески з автострахування, повинні поговорити зі своїм страховиком про будь-які альтернативні варіанти оплати, які можуть бути доступні», – радять в ABI.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що британські автомобілісти вважають за краще вибирати недорогу страховку.

Коментарі