Ведучий перестраховик Munich Re значно перевищив свій прогноз щодо прибутку

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Провідна страхова та перестрахувальна компанія з Німеччини Munich Re відзвітувала про результати за 2023 рік, повідомивши про чистий прибуток у розмірі 4,6 млрд євро. Цей результат на 600 млн. євро перевищує прогнозні показники перестраховика.

Як стало відомо інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Munich Re, компанія поставила за мету на 2024 рік отримати чистий прибуток у розмірі 5 млрд євро.

Преміальні доходи Munich Re від укладених договорів страхування зросли у річному вирахуванні до 57,9 млрд євро проти 55,4 млрд євро роком раніше. Це сталося, зокрема, завдяки органічному зростанню у сегменті перестрахування від нещасних випадків та ефекту від перерахунку валютного курсу.

«Ми перевершили наш річний план прибутку втретє поспіль і продемонстрували високі результати у всіх сегментах бізнесу/…/За винятком системних ризиків, таких як кібербезпека та пандемія, наше прагнення до покриття екзистенційних ризиків для людей та підприємств далеко не вичерпано», – прокоментував генеральний директор Munich Re Йоахім Веннінг.

Коментарі