Vesttoo планує реорганізацію відповідно до Кодексу США про банкрутство

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Після серії звинувачень у шахрайських діях під час передачі страхових ризиків Insurtech-компанія Vesttoo оголосила про початок судової процедури відповідно до глави 11 Кодексу США про банкрутство, яка допускає реорганізацію при використанні законів США про банкрутство.

У заяві Vesttoo говориться, що «незважаючи на ці розгляди, рада директорів не планує ліквідувати компанію, але має намір стати сильнішим партнером у найближчі роки».

«Ми повністю віримо, що унікальна основна технологія Vesttoo і досвідчена команда у поєднанні з потребами ринку становлять міцну основу для відновлення компанії краще і сильніше, ніж раніше», – сказав Амі Барльов, тимчасово виконуючий обов’язки головного виконавчого директора Vesttoo. За його словами, ініційована процедура дозволить захистити активи Vesttoo і почати позови проти осіб, які винні у ситуації, що склалася.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Vesttoo надавав посередницькі послуги між страховими компаніями та фінансовими інвесторами, які у свою чергу зобов’язані надати забезпечення, яке називається акредитивом (LOC).

Послуги Vesttoo включають алгоритм калькулятора ризиків та оптимізації фінансової структури транзакцій. Представники Vesttoo стверджують, що до їх обов’язків не входить перевірка достовірності застави, що надається.

Коментарі