Від андеррайтингу нафтопроводу в Танзанії та Уганді відмовилися ще три страховики

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Список страховиків, які відмовилися від андеррайтингу Східноафриканського нафтопроводу (EACOP), поповнився двома членами Лондонського Lloyd’s – Argo Group та Axic Capital – та британською компанією RSA Insurance.

Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення екологічної неурядової організації Insure Our Future. Загальна кількість страховиків, які відмовилися надавати страхове та перестрахувальне покриття проекту з транспортування нафти в Уганді та Танзанії, зросла до 11 компаній та груп.

«Ми можемо підтвердити, що страхування проекту EACOP, його будівництва, підрядників, інфраструктури чи експлуатації не входить до нашого переліку ризиків, що покриваються. Тому ми не надавали і не надаватимемо страхових послуг, пов’язаних із цим проектом», – заявили в Argo Group. З подібними заявами виступили представники Axic Capital та RSA.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що раніше від участі у проекті відмовилися такі страховики як Hannover Re, SCOR, Swiss Re, AXA та Zurich Insurance? Munich Re та Allianz.

Коментарі