Відновлення поїздок між Гонконгом та материковим Китаєм йде на користь страховикам

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Паназіатський страховик FWD Group у першому кварталі збільшив на третину вартість нового бізнесу до $247 млн. У FWD Group це зростання пояснюють сильним відновленням бізнесу в Гонконгу після відновлення транспортного сполучення з материковим Китаєм після пандемії.

Крім цього, прибутковість нового бізнесу стимулюється партнерством з банком Siam Commercial Bank (SCB) у сфері банківського страхування, а також цифровою моделлю ведення бізнесу.

«Стійке зростання відображає наше прагнення ставити клієнтів до центру всього, що ми робимо. Ми дивимося в майбутнє, FWD, як і раніше, має хороші позиції для зростаючого страхового сектору в Азії – регіоні зі значним пробілом у захисті, зростаючим попитом на цифрові послуги та зростаючим населенням середнього класу», – прокоментував генеральний директор FWD Group.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що вихід на біржу паназіатської страхової групи FWD Group і проведення лістингу на суму $1 млрд знову відкладається на невизначений час. Натомість у компанії розглядають варіанти щодо раунду приватного фінансування, оскільки слабка ринкова кон’юнктура робить первинне публічне розміщення акцій (IPO) дуже ризикованим.

Коментарі