Війна в Україні негативно позначається на лістингу найбільшої страхової корпорації Індії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міністерство фінансів Індії знизило початкову оцінку майбутнього лістингу державної корпорації страхування життя Індії Life Insurance Corporation (LIC) до 300 млрд. рупій ($3,9 млрд.) на тлі падіння інтересу інвесторів.

Як стало відомо інтернет-ресурсу УкрСтрахування, на сьогоднішній день ринкова оцінка страхового гіганта LIC оцінюється в 6 трлн рупій проти початкової оцінки в 17 трлн рупій.

Згідно з коментарем міністерства фінансів Індії, запланований на 11 березня лістинг був відкладений після того, як вторгнення росії в Україну викликало обвал ринку.

Агентство Reuters називає невдачею для уряду Індії “різке зниження амбіцій щодо IPO, яке, як і раніше, буде найбільшим”. Очікувалося, що залучені кошти будуть спрямовані на поповнення державного бюджету.

Нагадаємо, первинне публічне розміщення акцій індійської державної корпорації страхування життя (LIC) заплановане на 11 березня. Очікувана сума залучених коштів – $8 млрд, що може стати найбільшим IPO в Індії. Акції Life Insurance Corporation (LIC) будуть доступні для покупки приватними інвесторами.

Коментарі