Викрадення автомобілів та природні катастрофи вплинуть на страхові ціни в Канаді

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
На діяльність страхових компаній Канади в 2023 році вплинули претензії у зв’язку з викраденням автомобілів і наслідками кліматичних проблем. Про це йдеться у звіті веб-сайту порівняння цін фінансових послуг у Канаді Ratehub.ca.

Повідомляється, що наступного року на попит у сфері автострахування впливатиме ціновий тиск, спричинений викраденням автомобілів та шахрайством. На думку експертів Ratehub.ca, потенційні клієнти страхових компаній будуть обмежені у виборі «варіантів за найкращими цінами», оскільки зростання кількості шахрайських вимог позначається на страховиках та, відповідно, на доступності страхових продуктів.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту також відомо, що канадських страхувальників наступного року очікують зростаючі витрати на страхування житла через великий обсяг претензій, спричинених недавніми катастрофами природного характеру.

«Зміна клімату, а також стихійні лиха, що послідували за ним, сильно вдарили по страховій галузі. І постачальникам необхідно десь повернути ці гроші, що призведе до зростання страхових внесків для всіх», – прокоментував аналітик Ratehub.ca.

Коментарі