Виплата СГ «ТАС» за пошкоджену в ДТП вантажівку перевищила 340 тис. грн

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхове відшкодування в розмірі понад 340 тис. грн днями виплатила Страхова група «ТАС» своєму клієнтові, власникові вантажного автомобіля Mercedes-Benz Actros, який було пошкоджено в дорожньо-транспортній пригоді, що сталася на Рівненщині.

Вантажівка рухалася трасою, коли просто на неї із зустрічної смуги вилетів автомобіль ВАЗ. В результаті зіткнення суттєвих пошкоджень зазнали обидва авто. Так, у легковика було пошкоджено капот, передній бампер, переднє ліве крило, розбито лобове скло, блок-фару тощо. Перелік пошкоджень вантажного автомобіля виявився не меншим: обидва лівих крила, передній бампер, диск і шина одного з коліс, передні ліві двері, протитуманна та блок-фара тощо.

Втім, шукати гроші на ремонт свого автомобіля власникові Mercedes не довелось – завдяки наявності договору «Правильне КАСКО» від СГ «ТАС». Вивчивши обставини інциденту, страховик визнав випадок страховим та оперативно врегулював, в повному обсязі виплативши належне відшкодування. Сума  виплати склала 340326 грн.

Варто зауважити, що Страхова група «ТАС», що вже впродовж багатьох років посідає лідируючі позиції на ринку автострахування, пропонує досить широку лінійку страхових продуктів, розроблених на підставі  актуальних потреб автовласників, з урахуванням їх побажань та запитів і розрахованих на їх різні сегменти.

Примітно, що договори автострахування від СГ «ТАС» передбачають можливість вільного комбінування страхових ризиків – в залежності від потреб конкретного страхувальника та містять низку цікавих і корисних опцій. Компанія забезпечує якісний інформаційно-консультаційний супровід клієнтів в режимі 24/7 та оперативно здійснює страхові виплати, гарантуючи надійний страховий захист за укладеними договорами страхування.

Нагадаємо, СГ «ТАС» входить в трійку найбільших страховиків країни за обсягом виплачених відшкодувань. Лише протягом січня – серпня компанією було виплачено в якості страхових відшкодувань майже 590 млн грн, з яких близько 485 млн за договорами автострахування: КАСКО, полісами обов’язкової «автоцивілки» та «Зеленою карткою».

Коментарі