Вуглецева нейтральність страховика NN Group буде досягнута до 2050 року

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова компанія з Нідерландів NN Group заявила План дій щодо боротьби зі зміною клімату, згідно з яким до 2040 року викиди парникових газів у її власній діяльності будуть зведені до нульового обсягу.

Проміжний етап, намічений NN Group, – на 25% скоротити вуглецевий слід корпоративних інвестицій до 2025 року та на 45% – до 2050 року. Повністю досягти нульового вуглецевого сліду в інвестиційній та страховій діяльності NN Group планує до 2050 року.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що План дій NN Group передбачає подальше посилення інвестиційної політики щодо родовищ нафти та газу та енергетичного вугілля.

«За останні роки ми впровадили нові поліси і посилили існуючі, встановили проміжні цілі щодо викидів парникових газів і подвоїли наші інвестиції в кліматичні рішення/…/ Очевидно, що ще багато роботи для подальшої побудови та реалізації нашої стратегії в майбутньому», – прокоментувала Дайла Ніхот, член правління NN Group.

Раніше повідомлялося, що NN Group перегляне свої плани щодо вугільних проектів, змінивши період повної відмови від вугілля.

Коментарі