Як змінилися запити працівників у постковідний період: опитування ADP

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Американська компанія-постачальник програмного забезпечення у сфері управління кадрами ADP (Automatic Data Processing) провела опитування, присвячене особливостям ринку праці у постпандемічний період. Особливу увагу в опитуванні приділено питанням гнучкості робочого графіка, віддаленій роботі, безпеці на робочому місці.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування з матеріалів опитування відомо, що дві третини респондентів готові змінити роботу, якщо роботодавець вимагатиме працювати повний робочий день в офісі. В опитуванні взяли участь понад 33 тисячі респондентів, з яких частка тих, хто активно бажає змінити роботу, зросла з 15% до 23%, а кожен третій обмірковує варіанти для пошуку нової роботи.

Цікаво, що кількість респондентів, які вважають свою професійну діяльність безпечною, знизилася до 25% проти 36% роком раніше.

“Пандемія викликала переосмислення пріоритетів, і працівники сигналізують про свою готовність піти, якщо роботодавці не відповідатимуть їх стандартам по цілій низці напрямків”, – прокоментували в ADP.

Коментарі