Японська Dai-ichi Life виграла конкурс на покупку компанії корпоративного страхування Benefit One за $2 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Dai-ichi Life Holdings, найбільший страховик життя в Японії, та компанія корпоративного страхування Benefit One досягли згоди щодо угоди на $2 млрд.

Згідно із заявою японського страховика, Benefit One стане дочірньою компанією Dai-ichi Life 18 березня внаслідок закриття тендерної пропозиції.

За умов скорочення внутрішнього ринку страхування життя Dai-ichi Life за допомогою цієї угоди планує розширити сферу бізнес-інтересів. Згідно з інформацією Bloomberg, компанія має намір використати Benefit One для розширення спектру послуг, включаючи медичне страхування та пільги для співробітників.

Загальна ціна купівлі 292,1 мільярда єн ($2 млрд) робить це придбання одним з найбільших поглинань у Японії цього року. Раніше пропозиції Dai-ichi становили не менше 1800 ієн за акцію, але в спробі протистояти іншим конкурентам страховик життя підвищив свої ставки.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Dai-ichi Life зацікавлена у купівлі компанії Benefit One, тому підвищила тендерну пропозицію на 6%.

Коментарі