Японська страхова група Tokio Marine продає свою частку у спільному підприємстві

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховий холдинг із Японії Tokio Marine Holdings оголосив про продаж через свій підрозділ Tokio Marine&Nichido Fire Insurance (TMNF) своїх акцій у кооперативній страховій компанії Arabian Shield іншому учаснику – Alinma Bank. Після погодження з регуляторами угода вважатиметься завершеною. Вартість угоди не повідомляється.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Tokio Marine відомо, що TMNF заснувала Alinma Tokio Marine Company (ATMC) у співпраці з Alinma Bank у 2012 році. У спільному підприємстві частка TMNF складала 28,75% акцій. Компанія ATMC спеціалізувалася на страхуванні життя та ризиковому страхуванню в Саудівській Аравії.

«У рамках зусиль підвищення ефективності капіталу та диверсифікації ризиків ми домовилися продати всю частку TMNF на користь Alinma Bank», – йдеться в прес-релізі Tokio Marine.

Нагадаємо, страхова група Tokio Marine, найбільша на ринку майнового та ризикового страхування Японії, оголосила про створення дочірнього підрозділу Tokio Marine Resilience. Нова компанія повністю належить Tokio Marine, яка працює над створенням комплексного бізнесу із запобігання та пом’якшення наслідків стихійних лих.

Коментарі