Японська Tokio Marine відзвітувала за квартал і зробила заяву про скандал із Bigmotor

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна холдингова страхова компанія Tokio Marine завершила перший квартал, що завершився 30 червня, з преміальним доходом 1,47 трлн єн ($10,27 млрд). Загальний дохід компанії склав 1,62 трлн ієн ($11,32 млрд), 12,5% вище за аналогічний результат минулого року.

Скоригований показник зростання чистого прибутку Tokio Marine становить 25% за рахунок зниження збитків на ризик природних катастроф і доходів від перестрахування в США.

Враховуючи результати за перший квартал, у компанії не будуть вносити зміни до раніше оголошених цілей на весь рік.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Tokio Marine також відомо, що страховик має намір, не чекаючи закінчення розслідування щодо Bigmotor, відшкодувати збитки клієнтів та «працювати над відновленням довіри шляхом покращення обслуговування клієнтів та підтримки безпечних прогресивних ініціатив».

Нагадаємо, Агентство фінансових послуг (FSA) Японії вимагало від страхових компаній, які підозрюються в причетності до шахрайських дій автомобільного дилера Bigmotor, подати звіти про страхову діяльність та структуру власності.

Йдеться про таких страховиків як Sompo Japan Insurance, Mitsui Sumitomo і Tokio Marine&Nichido Fire і ще чотири компанії середньої ланки.

Коментарі