Японських страховиків, які стали учасниками цінової змови, вирішили не штрафувати

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Фінансовий регулятор Японії FSA визнав факти картельної змови чотирьох найбільших страховиків і наказав їм подати «план з детальним описом відповідальності за управління та заходи щодо вдосконалення управління до кінця лютого».

Як стало відомо в інтернет ресурсу УкрСтрахування, компанії Tokio Marine&Nichido Fire Insurance, Sompo Japan Insurance, Mitsui Sumitomo Insurance та Aioi Nissay Shorlt Shorlt повинні надавати звіти про роботу кожні три місяці, доки план не буде виконано. Цими наказами страхові компанії не оштрафовано.

Міністр фінансів Японії Шунічі Сузукі пошкодував, що страховики брали участь у ціновій змові, і закликав компанії вжити рішучих заходів для запобігання повторення ситуації.

«Невідповідна поведінка була поширеною, повторною і постійною, що я вважаю надзвичайно зловмисним», – сказав Сузукі. «Проблеми були виявлені, включаючи тиск на працівників відділу продажів, щоб збільшити прибуток», – додав він.

Нагадаємо, антимонопольський орган Японії JFTC (Японська комісія з справедливої ​​торгівлі) проводить перевірку перевірки у чотирьох найбільших страхових компаніях, які підозрюються у картельній змові.

Коментарі