Японський регулятор вивчає причетність страховиків до шахрайських дій Bigmotor

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Агентство фінансових послуг (FSA) Японії зажадало від страхових компаній, які підозрюються в причетності до шахрайських дій автомобільного дилера Bigmotor, подати звіти про страхову діяльність та структуру власності.

Йдеться про таких страховиків як Sompo Japan Insurance, Mitsui Sumitomo і Tokio Marine&Nichido Fire і ще чотири компанії середньої ланки.

«Якщо в результаті встановлення фактів ми виявимо проблему з недостатнім захистом страхувальників щодо серії шахрайських дій, ми вживемо суворих заходів відповідно до нормативно-правових актів», – цитує коментар японського регулятора видання Insurance Bussiness Asia.

Якщо факти шахрайства зі страховими виплатами підтвердяться, то регулятор має право застосувати санкції у вигляді повного чи часткового зупинення діяльності, звільнення посадових осіб компанії або анулювання ліцензії.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що 27% співробітників Bigmotor визнали свою причетність до умисного пошкодження транспортних засобів, що призвело до неправомірних страхових випадків.

Коментарі