Японський страховий холдинг Sompo завершив фінансовий рік із падінням прибутку

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За підсумками фінансового року, що закінчився 31 березня, японський страховий холдинг Sompo отримав дохід від андеррайтингу у розмірі 4,1 трлн єн ($29,7 млрд). Чистий прибуток холдингу знизився до 91,2 млрд ієн ($660 млн) проти 224,8 млрд ієн роком раніше.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що сукупний дохід холдингу збільшився до 4,6 трлн єн проти 4,2 трлн ієн в аналогічному періоді минулого року. Операційний прибуток Sompo склав 122,5 млрд ієн проти 315,5 млрд ієн роком раніше.

«На фінансовий рік, що закінчується 31 березня 2024 року, компанія прогнозує консолідований звичайний прибуток у розмірі 322 млрд ієн і чистий прибуток, що належить акціонерам материнської компанії, у розмірі 230 млрд ієн», – заявили в Sompo.

Раніше повідомлялося, що деяким категоріям працівників Sompo пропонується оформити тривалу відпустку, щоб попрацювати за межами компанії, наприклад, у некомерційних організаціях чи стартапах. У компанії вважають, що «ця можливість допоможе її співробітникам отримати різноманітний досвід, який вони принесуть і, як ми сподіваємося, покращать традиційну корпоративну культуру».

Коментарі