Японський страховик MS&AD першим серед азіатських компаній оголосив ціль щодо скорочення викидів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Провідна страхова компанія Японії MS&AD Insurance Group оголосила ціль скорочення викидів парникових газів на 37% до 2030 року. Базовим показником для порівняння стане діяльність компанії за 2019 рік. Цей цільовий показник охоплює діяльність у сфері андеррайтингу та інвестицій страхової компанії MS&AD.

У групі неурядових екологічних організацій Insure Our Future назвали цю ініціативу «першим випадком, коли азіатська страхова компанія встановила цільовий показник скорочення викидів парникових газів для свого андеррайтингового портфеля».

«MS&AD зробила перший крок у встановленні цілі скорочення викидів, і інші японські страховики, такі як Tokio Marine і Sompo, повинні спиратися на неї. Всім трьом страховикам також необхідно зробити практичні кроки, щоб відійти від страхування проектів з викопного палива, щоб досягти своїх цілей і зобов’язання в реальність», – прокоментував координатор Insure Our Future Пітер Боссхард.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що група Insure Our Future надіслала відкритого колективного листа акціонерам японської страхової компанії MS&AD Insurance Group з проханням про співпрацю з MS&AD, щоб відмовитися від андеррайтингу та інвестування в проекти, пов’язані з викопним паливом.

Коментарі