Японський страховик життя Nippon Life планує нові угоди у США та Європі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Японії Nippon Life Insurance планує укладати нові угоди за кордоном, купуючи частки в інших страховиках та керуючих активами.

Про це заявив виконавчий директор Nippon Life Insurance Мінору Кімура. «Нам необхідно продовжувати зростання за кордоном. Є ще багато можливостей», – повідомив на прес-брифінгу.

За його словами, страхова компанія шукатиме об’єкти для покупки як у Європі, так і в США, хоча можливостей для покупки серед європейських компаній менше.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Nippon Life Insurance стане власником 20% акцій американської компанії Corebridge Financial, купивши частку у American International Group (AIG). Вартість покупки складає $3,8 млрд.

Нагадаємо, Corebridge є одним з найбільших постачальників пенсійних рішень та страхових продуктів у США та зберігає сильну присутність, особливо на індивідуальному пенсійному ринку

Японський страховик життя Nippon Life у своїй заяві наголосив, що після погодження з регуляторами та завершення угоди збереже стратегічне партнерство з обома компаніями.

Коментарі