З 15 березня в Україні підвищується вартість міжнародних страхових сертифікатів «Зелена картка»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Моторне (транспортне) страхове бюро України повідомило про підвищення із 15 березня вартості міжнародних страхових сертифікатів «Зелена карта».

Як з’ясував інтернет ресурс УкрСтрахування, платежі за договорами міжнародного страхування «Зелена карта» для легкових автомобілів на 15 днів підвищуються до 1120 грн, для автобусів – до 4190 грн, для вантажних автомобілів – 2397 грн.

Попереднє підвищення страхових тарифів відбулось 22 грудня 2023 року.

У МТСБУ назвали це рішення необхідним кроком для забезпечення страхувальників надійним захистом у разі ДТП за кордоном. «Зростання популярності виду міжнародного страхування «Зелена карта» вплинуло не лише на те, що збільшилася кількість оформлених договорів, а й на зростання кількості настання страхових випадків за такими договорами за кордоном (ДТП за участю українських водіїв). Така ситуація спричинила збільшення кількості страхових виплат і загальне зростання середньої страхової виплати постраждалим», – прокоментували в МТСБУ.

Раніше Моторне (транспортне) страхове бюро України звернулося до автомобілістів із попередженням про можливі махінації під час оформлення міжнародного страхування «Зелена карта».

Коментарі