З Державного реєстру виключений страховий брокер, у інших страховиків анульовано ліцензії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
З Державного реєстру фінансових установ України виключено дві компанії, включаючи страхового брокера, ще ряду компаній анульовано ліцензії на право здійснення фінансових послуг.

Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Національного банку України. Повідомляється, що Комітет з нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг 17 та 31 березня 2022 року ухвалив рішення виключити із Державного реєстру ТОВ «Страховий брокер «Індиго».

Щодо ПрАТ «Європейський страховий альянс», ПрАТ СК «Брокбізнес» та НАСК «Оранта» прийнято рішення про анулювання частини ліцензій, що їм належать.

Так, у ПрАТ «Європейський страховий альянс» анульовано ліцензію з обов’язкового державного страхування посадових осіб інспекцій державного архітектурно-будівельного контролю, у СК «Брокбізнес» анульовано ліцензії з обов’язкового державного страхування життя та здоров’я народних депутатів України; обов’язкового державного страхування посадових осіб інспекцій державного архітектурно-будівельного контролю, у НАСК «Оранта» — щодо обов’язкового державного страхування життя та здоров’я народних депутатів України; державного обов’язкового особистого страхування посадових осіб державної контрольно-ревізійної служби; обов’язкового державного особистого страхування посадових осіб органів податкової служби

Коментарі