За минулий рік Zurich Insurance зміцнила платоспроможність та зберегла рейтинги

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
“Надійне фінансове становище і відмінний баланс” – так оцінили у швейцарській страховій групі Zurich Insurance результати роботи у 2021 році.

Згідно з прес-релізом Zurich, коефіцієнт платоспроможності підвищився до 212% проти 182% роком раніше, завдяки покращенню ринкової кон’юнктури, зростанню процентних ставок та підвищення акціонерного капіталу Групи.

За словами фінансового директора Zurich Insurance, Група «залишається гаванню стабільності для клієнтів та джерелом привабливого прибутку для наших акціонерів».

Нагадаємо, напередодні загальних зборів акціонерів Zurich Insurance активісти екологічної неурядової організації Campax провели акцію проти участі страхової групи у нафтогазових проектах. Великий плакат із написом «Припиніть страхувати нафтогазові проекти» було розгорнуто посеред Цюріхського озера неподалік штаб-квартири Zurich Insurance.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Zurich Insurance заявила про відмову від свого ринкового логотипу у вигляді літери «Z», щоб не асоціюватися з символом повномасштабної війни Росії проти України.

Коментарі