За підсумками третього кварталу Aspen Insurance відновлює прибутковість

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія Aspen Insurance, зареєстрована на Бермудських островах, опублікувала підсумкові дані за третій квартал і 9 місяців 2023 року, повідомивши про зростання як операційного, так і прибутку для акціонерів.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Aspen Insurance відомо, що чистий прибуток Aspen, доступний для простих акціонерів, у розмірі $86 млн і операційний прибуток у розмірі $79 мільйонів за третій квартал. У третьому кварталі минулого року Aspen отримала чистий збиток у розмірі $161 млн. Дохід від андеррайтингу становив $47,9 млн у третьому кварталі 2023 року проти збитку у $70 млн роком раніше.

Коментуючи результати за третій квартал, у компанії підкреслили, що зростання чистого прибутку зумовлене значним покращенням результатів андеррайтингу, збільшенням інвестиційного доходу та зниженням чистих реалізованих та нереалізованих інвестицій, а також прибутків/збитків від курсової різниці.

Марк Клотьє, головний виконавчий директор групи, прокоментував: «Зосередження уваги Aspen на дисциплінованому андеррайтингу, ретельному управлінні портфелем та операційній ефективності принесло відмінний результат за квартал/…/На наші результати також вплинуло зростання інвестиційного доходу, зумовлене вищими відсотковими ставками, а також зростання комісійних доходів Aspen Capital Markets».

Коментарі