За результатами ІІ кварталу СГ «ТАС» вчергове підтвердила звання лідера ринку ОСЦПВ

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховая группа ТАС логотип
Моторне (транспортне) страхове бюро України підвело підсумки роботи ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників за ІІ квартал 2022 року.

Отже, як свідчить статистика МТСБУ,  в цілому по ринку за звітний період було оформлено 1 746 310 полісів ОСЦПВ,  з яких 224 093 уклала Страхова група «ТАС» (тобто майже 13% від усіх укладених полісів). При цьому загальний обсяг зібраних 42 учасниками ринку платежів склав 1,6 млрд грн.

Перше місце за сумою залучених премій традиційно посіла Страхова група «ТАС», вчергове підтвердивши таким чином звання багаторічного та безперечного лідера ринку обов’язкової «автоцивілки».

За звітний період страховиками – членами МТСБУ було врегульовано за полісами обов’язкової «автоцивілки» 25 315 вимог постраждалих на загальну суму 643,4 млн грн. При цьому 2 839 виплат, тобто фактично кожну дев’яту із загальної кількості відшкодувань, здійснила саме Страхова група «ТАС». Загалом страховиком було виплачено за вказаний період 75 417 127,3 грн.

Традиційно лідируючі позиції посіла компанія і за показником оперативності та якості врегулювання. Так, за офіційними даними МТСБУ, СГ «ТАС» увійшла до числа страховиків, що найшвидше здійснюють виплати за полісами ОСЦПВ, а також має один з найнижчих показників кількості скарг від страхувальників і потерпілих.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» впродовж вже багатьох років міцно утримує позиції лідера ринку як обов’язкової, так і добровільної «автоцивілки». Лише за полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників СГ «ТАС» забезпечує надійний страховий захист понад 1 млн клієнтів.

Загалом за сім місяців поточного року, включаючи понад п’ять місяців повномасштабної війни, СГ «ТАС» виплатила за полісами обов’язкової «автоцивілки» в якості страхових відшкодувань 210,27 млн грн.

Коментарі