За рік страховий брокер Howden здійснив 56 стратегічних покупок по всьому світу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий та перестрахувальний брокер Howden за результатами фінансового року, що завершився 30 вересня, наростив сукупний дохід на 13% до 2,44 млрд фунтів стерлінгів. Порівняно з аналогічним періодом 2022 року, органічне зростання компанії дещо сповільнилося: 13% проти 19%.

Протягом року компанія здійснила 56 стратегічних придбань, у тому числі з TigerRisk у США, March RS в Іспанії, Apex у Новій Зеландії, Théorème у Франції та Reich Insurance у Великій Британії.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Howden відомо, що в результаті злиття та поглинання чисельність співробітників зросла на 1000 осіб.

«Ми стали другим за величиною страховим брокером у Великій Британії – найбільшим за охопленням; ми стали одним із чотирьох перестрахувальних брокерів вищого рівня; і ми є найбільшим незалежним глобальним гравцем у Європі; і за глобальною спеціальністю ми найняли сотні людей по всьому світу, створивши команду із 2000 осіб», – прокоментував головний виконавчий директор Девід Хоуден.

Нагадаємо, нещодавно Howden оголосив про купівлю компанії із Шотландії Laurie Ross Insurance та норвезького страховика Arctic Insurance AS.

Коментарі