Загальна сума позовів проти страховиків у справі про лізингові літаки в росії досягла $9,9 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Ще один позов подала авіакомпанія Aircastle проти страховиків Convex і Lancashire на суму $89,8 млн. Лізингова авіакомпанія намагається через суд отримати страхове відшкодування за літаки, що утримуються в росії, цього разу – за три авіалайнери, які російська сторона незаконно утримує у своїх аеропортах.

Відомо, що кількість позовів лізингових авіакомпаній проти страховиків продовжує зростати, глобальна сума вже поданих позовів проти страховиків досягла $9,9 млрд.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що дочірні компанії Aircastle подали до суду на страхові компанії Allianz та Lancashire з вимогою виплати збитків на суму $107 млн.

Нагадаємо, у листопаді минулого року Aircastle подала позовну заяву до суду штату Нью-Йорк щодо кількох страхових компаній та синдикатів страхового ринку Lloyd’s.

Згідно з позовною заявою, Aircastle вимагає від страховиків відшкодування збитків на суму $266 млн у зв’язку із втратою своїх авіалайнерів через війну росії проти України. Aircastle планує відшкодувати вартість літаків, що утримуються, і втрачений прибуток в результаті військових дій.

Коментарі