Захист страхувальників – одна з основних цілей регулятора Великобританії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
У Лондоні відбувся саміт, присвячений головним проблемам британського фінансового сектора, його перспективам у світлі нових ініціатив кабінету міністрів. У саміті взяли участь представники банківського та страхового сектора, включаючи Управління фінансового нагляду (FCA) та Асоціацію британських страховиків (ABI).

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що Банк Англії, будучи головним пруденційним регулятором країни, пропонує кроки щодо підвищення ефективності регулювання всього фінансового сектора та встановлення справедливої ​​конкуренції.

За словами представника Банку Англії, нормотворчі повноваження регулюючого органу будуть розширені, при цьому до переліку основних цілей буде включено завдання щодо відповідності міжнародним стандартам та зростанню британської економіки в середньостроковій та довгостроковій перспективі.

“Основними завданнями PRA залишаться безпека та надійність фірм, а для страховиків – належний ступінь захисту страхувальників”, – зазначила виконавчий директор управління пруденційної політики Банку Англії.

Коментарі