Захист та медичне страхування у Великобританії: ABI відзвітувала за минулий рік

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Понад 6,8 млрд фунтів стерлінгів виплатили британські страховики своїм клієнтам за договорами групового та індивідуального захисту та медичного страхування за весь минулий рік. Ці дані наводить Асоціація британських страховиків (ABI) спільно з Group Risk Development.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту ABI відомо, що за індивідуальними полісами було виплачено 287 тисяч вимог щодо страхування життя, захисту доходів та критичних захворювань на загальну суму 4,64 млрд фунтів стерлінгів. Середня виплата за цими полісами збільшилася до 15,4 фунтів стерлінгів.

Індивідуальні заявки з ризику Covid-19 впали на 64%. Зараз вони становлять лише 1,3% від загальної кількості всіх виплачених заявок або 71 млн фунтів стерлінгів. Середня виплата за кожним позовом знизилася майже на третину до 17,4 тисяч фунтів стерлінгів.

«Коли ви зазнаєте збитків, занедужаєте чи отримуєте серйозну травму, останнє, про що ви хочете турбуватися, — це ваші фінанси, особливо під час кризи вартості життя. Ось чому безпека, яку можуть забезпечити захисні продукти, така важлива», – прокоментувала Ребекка Діган, голова відділу медичного страхування ABI.

Коментарі