Запобігати кібернетичним загрозам спільними зусиллями закликають страховики Австралії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Профільна асоціація страховиків Австралії виступає за сприяння уряду країни у боротьбі з кібернетичними погрозами, які, згідно з звітом Інституту актуаріїв про кіберриски та роль страхування, набули безпрецедентного масштабу.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що Страхова рада Австралії (ICA) вважає, що уряд відіграє центральну роль у просуванні кібербезпеки в економіці, включаючи розробку законодавства для захисту критичної інфраструктури та особистих даних, підтримку підприємств у підвищенні їхньої кібербезпеки та реагуванні на основні загрози.

В ICA також вказують на роль, яку беруть на себе страховики, допомагаючи клієнтам запобігати кібернетичним загрозам, розслідувати джерела ризиків, збирати документацію про збитки після кібератаки.

«Уряду слід збільшити обсяг інформації для бізнесу та суспільства про кіберриски та просувати прості способи, особливо для підприємств з обмеженими ресурсами, покращення кібербезпеки, включаючи перегляд існуючих стандартів», – йдеться у прес-релізі ICA.

Коментарі