Застрахована шкода від європейського урагану Кіаран перевищила 1,6 млрд євро

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Аналітична платформа PERILS представила дані про застраховану шкоду від урагану Кіаран, від якого постраждали низка європейських країн.

Згідно зі звітом, найбільша кількість претензій надійшла у Франції, де втрати від урагану оцінюються у 1,6 млрд євро. Цей результат є найвищим після рекордних збитків від урагану Клаус у 2009 році. Після Франції друге місце за обсягом застрахованої шкоди займає Велика Британія, потім Бельгія та Нідерланди.

«Позатропічний ураган був спрогнозований задовго до виходу на берег національними метеорологічними службами і громадськості були направлені своєчасні попередження. За Кіараном пролунав позатропічний ураган Домінгос, або Фред, який не перевищує поріг звітності PERILS у 300 млн євро», – йдеться у звіті.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування з посиланням на звіт PERILS повідомляв, що сума збитків від повеней восени минулого року в Австралії склала 972 млн австралійських доларів ($621 млн). «Це один із найбільших страхових випадків в історії Австралії. Це була дуже складна подія з втратами, пов’язаними з градом, вітром та дощами, у такому великому географічному регіоні», — прокоментував глава PERILS в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Коментарі