Застрахована шкода від повені в ОАЕ досягне $1 млрд: прогноз Guy Carpenter

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Сукупний збиток від повені в Об’єднаних Арабських Еміратах оцінюється аналітиками американської брокерської компанії Guy Carpenter приблизно в $1 млрд. Найбільша частина з цього обсягу припадає на застраховане майно в Дубаї ($850 млн) і збитки застрахованим автомобілям ($150 млн).

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту Guy Carpenter відомо, що збитки були значними для інфраструктури, включаючи дороги, транспортні засоби, будівлі та громадські об’єкти.

Внаслідок повені постраждали житлові будинки, комерційні будівлі, торгові центри, склади та промислові об’єкти. Крім того, підприємства, які постраждали від повені, можуть зазнати фінансових втрат через перерви в роботі та пошкодження їхнього майна.

«Проникнення страхування на Близькому Сході залишається відносно низьким порівняно зі світовими стандартами. Рівень проникнення страхування у Саудівській Аравії становить близько 1,5%, у Катарі – близько 1%, в ОАЕ – 2,75%. Ці цифри свідчать про те, що значна частина населення цих країн не має адекватного страхового покриття», – йдеться у звіті.

Коментарі