Застрахована шкода від урагану Отіс коштуватиме страховикам Мексики мільярди доларів США

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Для страхового сектору Мексики збитки, які завдав ураган Отіс, стануть найбільшими за всю історію спостережень. За даними міжнародного страхового брокера Gallaher, застраховані збитки від урагану 5-ї категорії Отіс становили «мільярди доларів США».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що перед виходом на узбережжя Мексики тропічний шторм посилився до урагану 5-ї категорії менш ніж за 24 години. Вийшовши на берег, Отіс приніс ураганні пориви вітру, зливи та небезпечні для життя штормові нагони на південно-західне узбережжя Мексики.

Повідомляється про десятки загиблих та зниклих безвісти. Економічні збитки оцінюються у суму понад $10 млрд, включаючи пошкоджену інфраструктуру, підприємства сільського господарства та збитки від переривання бізнесу.

Раніше повідомлялося, що ураган 4-ї категорії Ідалія, який обрушився на південно-східне узбережжя США, завдав збитків страховій галузі на суму $2,2 млрд. Ця сума включає втрату або пошкодження застрахованої житлової, комерційної та промислової нерухомості та транспортних засобів.

Коментарі