Застраховані збитки від лісових пожеж у Канаді по силам для більшості страховиків

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Сукупний обсяг застрахованих збитків від масштабних лісових пожеж у Канаді не вплинуть на фінансову стійкість канадських страховиків P&C (майно та нещасний випадок).

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту відомо, що ціни на страхування житла у короткостроковій перспективі залишаться під тиском через зростання вартості стихійних лих, жорсткого ринку перестрахування та інфляції. Таких висновків дійшли аналітики кредитно-рейтингового агентства з Торонто DBRS Morningstar.

У своєму новому звіті DBRS Morningstar висловили побоювання, що масштабні та часті екстремальні погодні явища можуть зробити страхування певних видів ризиків економічно невигідним.

«Хоча результати канадських страховиків P&C, ймовірно, виявляться під тиском у другому і третьому кварталах 2023 року, оскільки вони несуть на собі вагу сезону лісових пожеж вище середнього, ми очікуємо, що застраховані збитки залишаться керованими для більшості компаній», – прокоментував Маркос Альварес. старший віце-президент DBRS Morningstar.

Коментарі