Застраховані збитки від повеней в Італії збільшилися до 488 млн євро

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Аналітична компанія-агрегатор даних про природні катастрофи PERILS підвищила оцінку збитків страхової галузі від повеней в італійському регіоні Емілія-Романья до 488 млн євро. Раніше PERILS повідомляв, що страховики мають врегулювати претензії на загальну суму 377 млн євро.

«Економічні витрати події офіційно оцінюються приблизно 9 млрд євро. Тільки невелика частина цих витрат, які зараз оцінюються PERILS у 488 млн євро, покривається за рахунок страхування через низьке проникнення страхування від повеней для приватних домогосподарств та невеликої комерційної нерухомості», – йдеться у звіті.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування також повідомляв, що внаслідок повеней в італійському регіоні Емілія-Романья у травні 2023 року найбільше постраждали об’єкти нерухомості.

«Повінь була викликана тривалим періодом низького тиску над більшою частиною Італії у травні. Погана погода завершилася інтенсивними дощами/…/Ці опади характеризувались постійним та стаціонарним характером, що призводило до великих локальних скупчень води, які перевищували пропускну спроможність річок та міських дренажних систем», — йдеться у звіті.

Коментарі