Застраховані збитки від повені в Німеччині будуть вищими від середнього показника: GDV

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова асоціація Німеччини (GDV) очікує, що сукупний обсяг застрахованих збитків від повеней у Баварії та інших південних регіонах країни перевищить середні показники.

«Фотографії з Баварії та Баден-Вюртемберга свідчать про найгірше. Наші компанії вже одержують безліч звітів про претензії», – прокоментував Йорг Асмуссен, керуючий директор Страхової асоціації Німеччини.

Він також підкреслив, що оцінювати сукупний обсяг претензій «ще зарано». Для цього необхідно дочекатися зниження рівня води у постраждалих регіонах.

На сьогоднішній день відомо, що майже половина будівель у Баварії (47%) мають страхове покриття ризику повені. У Баден-Вюртемберг цей показник становить 94%.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що сильні дощові опади спричинили масштабні повені у південних регіонах Німеччини. У Баварії зберігається найвищий рівень небезпеки через повінь. У Баварії евакуйовано до 3 тисяч осіб, задіяно до 40 тисяч співробітників екстрених служб. У кількох регіонах як запобіжний засіб було обмежено споживання електроенергії.

Коментарі