Застраховані збитки від землетрусу в Туреччині досягли $3,44 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Незалежна аналітична компанія зі Швейцарії PERILS опублікувала новий звіт про збитки внаслідок землетрусів у Туреччині. За оцінками PERILS, застраховані збитки від руйнувань внаслідок землетрусів оцінюються в 65,4 млрд турецьких лір ($3,44 млрд.).

Це початкова оцінка від PERILS застрахованої шкоди внаслідок серії землетрусів у Кахраманмарасі, які торкнулися південної та центральної частини Туреччини та Сирії 6 лютого 2023 року.

У звіті PERILS йдеться, що опубліковані результати ґрунтуються на інформації про збитки, отримані на турецькому страховому ринку та охоплюють сферу діяльності, пов’язану з нерухомістю. Сюди не входять втрати, які сталися в Сирії, оскільки цей регіон не покривається PERILS.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що після серії масштабних землетрусів у Туреччині та Сирії спостерігається сплеск попиту на страхове покриття ризику землетрусу. Приріст попиту цей вид страхування становив 87%. Такі дані наводить Sigorta Medya із посиланням на пул обов’язкового страхування Туреччини.

Коментарі