Завищення цін на ремонт та страховку призвели до закриття 34 пунктів японського автодилера Bigmotor

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Японський автодилер уживаних автомобілів Bigmotor закриває приблизно чверть своїх представництв по всій країні після скандалу з необґрунтованим завищенням вартості ремонту та страховки.

Як стало відомо інтернет-ресурсу УкрСтрахування, міністерство транспорту Японії відкликало частину ліцензій Bigmotor і наказало компанії призупинити роботу 34 пунктів технічного обслуговування автомобілів у 24 префектурах, призупинивши операції з технічного обслуговування їх автомобілів на термін від 20 до 180 днів.

Як повідомляє видання Kyodo News, рішення міністерства про накладення штрафів на торгові точки спочатку оголошено 13 жовтня. Ці штрафи остаточно затвердили після того, як представники Bigmotor не з’явилися на слухання в регіональних бюро міністерства.

Також повідомляється, що міністерство продовжує розслідування щодо 101 пункту технічного обслуговування автомобілів Bigmotor, що залишився. Очікується, що розслідування триватиме й наступного року.

Нагадаємо, детальна перевірка страхових претензій, пред’явлених компанією вживаних автомобілів Bigmotor для відшкодування страховиками Tokio Marine&Nichido Fire, Sompo Japan, Mitsui Sumitomo та Aioi Nissay Dowa, виявила ознаки шахрайства у 30% заявок.

Коментарі