Збитки страховиків Флориди від урагану Ян перевищили $10 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Збитки первинних страховиків штату Флорида після урагану Ян перевищили $10,3 млрд. Ця сума базується на даних про претензії, подані страховиками до Управління страхового регулювання Флориди (FLOIR). У регулювальному органі наголошують, що зазначений обсяг є результатом неаудованої інформації, яка нижча за раніше заявлені прогнози.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту Управління страхового регулювання штату Флорида відомо, що після урагану Ян було зареєстровано понад 640 тис. претензій, з яких більше половини вже врегульовано.

За даними FLOIR, близько 70% усіх претензій відносяться до збитків у секторі житлової нерухомості, 4% – у комерційній нерухомості.

Нагадаємо, за оцінками аналітиків Verisk, сукупні застраховані збитки від урагану Ян вже досягли $57 млрд. Цей обсяг включає втрати від вітру, штормових нагонів та внутрішніх повеней у результаті виходу Яна на сушу у Флориді та Південній Кароліні.

Раніше також повідомлялося, що застраховані збитки для швейцарського страховика Swiss Re внаслідок атлантичного урагану Ян оцінюють у $1,3 млрд.

Коментарі