Збитки страховиків від урагану на Британських островах та у північно-західній Європі збільшилися до 683 млн євро

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
У новому випуску аналітичного агрегатора даних про природні катастрофи PERILS представлено повторну оцінку застрахованих втрат від повеней та ураганів на Британських островах та у північно-західній Європі у жовтні 2023 року.

За даними PERILS, збитки страховиків збільшилися до 683 млн. євро проти більш ранньої оцінки в 509 млн. євро. Автори звіту пояснили, що оцінка збитків охоплює сектор нерухомості в Ірландії, Великій Британії, Німеччині, Данії та Норвегії.

«Безперервні дощі над Ірландією, Шотландією, північною Англією та Уельсом призвели до перевантаження річкових і дренажних потужностей і призвели до злив і повеней», – йдеться у звіті.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що в результаті урагану Кіаран, від якого постраждала низка європейських країн, найбільша кількість претензій надійшла у Франції, де втрати від урагану оцінюються в 1,6 млрд євро. Цей результат є найвищим після рекордних збитків від урагану Клаус у 2009 році. Після Франції друге місце за обсягом застрахованої шкоди займає Великобританія, потім Бельгія та Нідерланди.

Коментарі