Збитки страхового холдингу Selective від різдвяного урагану Еліотт перевищили $46 млн

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Холдингова страхова компанія Selective Insurance Group оголосила попередні результати за четвертий квартал 2022 р. та оцінки чистих збитків щодо ризику природних катастроф.

Згідно із заявою Selective, чисті збитки від катастроф у четвертому кварталі становитимуть приблизно $45,7 млн. До втрат від катастроф належать $46,1 млн збитків від зимового шторму Еліотт, який торкнувся 37 штатів, 26 з яких перебувають у зоні дії компанії Standard Lines.

«Зимовий шторм Еліотт вплинув/…/через негативні температури, сильний вітер і снігова буря, що призвело до широкомасштабних і серйозних втрат майна. Незважаючи на Зимовий шторм Еліотт, ми показали добрі фінансові результати за квартал. з комбінованим коефіцієнтом 94,7%, що наголошує на прибутковості бізнесу Selective», – йдеться у прес-релізі компанії.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що за оцінками аналітиків компанії моделювання ризиків катастроф Karen Clark&Company (KCC), сукупна застрахована шкода від зимового урагану Еліот оцінюється в $4,5 млрд.

Коментарі