Збитки від можливих страйків у Європі аналітики Swiss Re Institute оцінюють як помірні

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Новий звіт підрозділу швейцарського страховика Swiss Re Institute містить аналіз можливих ризиків масових страйків для економіки європейських країн.

Згідно зі звітом «Сезон невдоволення: страйки в Європі», прямий ризик страйків вважається помірним з точки зору загальної валової страхової відповідальності, що пов’язана переважно із застрахованим покриттям фізичних збитків.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування також відомо, що наслідки страйків найчастіше виявляються за трьома ключовими напрямками: економічне зростання, інфляція та зростання заробітної плати, а також ринок прямого страхування.

У звіті йдеться, що з погляду зростання ВВП масові страйки в Європі не вплинуть на його темп зростання. Але більша номінальна заробітна плата може призвести до збільшення витрат на страхові претензії.

«У своєму нинішньому масштабі страйку вплинуть на страхування P&C. Прямий вплив на традиційне страхування та страхування від перерви в діяльності (BI), ймовірно, буде помірним і обмежується фактичними фізичними втратами або збитками і порушенням діяльності, що випливає з цього», – йдеться у звіті.

Коментарі