Збитки від пожежі в готелі Kimpton можуть стати рекордними для страховиків Гонконгу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Масштабна пожежа в готельному комплексі Kimpton може стати для страхових компаній Гонконгу найдорожчою подією за всю історію.

Таку думку висловив представник державного страхового органу Гонконгу, коментуючи наслідки пожежі у 42-поверховій будівлі.

За його словами, страхові претензії у зв’язку з пожежею в готелі Kimpton можуть змінюватись від 200 млн гонконгських доларів ($25 млн) до 500 млн гонконгських доларів ($64 млн). Страхова претензія може досягти найвищого рівня, якщо будівлю Kimpton потрібно буде знести та відбудувати заново.

Велика сума застрахованих збитків пояснюється тим, що будівництво готелю завершено на 90%. Це означає, що страхувальники можуть висловити високий рівень компенсації.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що будівля, що постраждала від пожежі, знаходиться в туристичному місці Гонконгу. На цьому місці раніше розміщувався морський клуб, але приватна компанія Empire Group Holdings вирішила провести повну реконструкцію об’єкту, який має включати конференц-зали, спортивні зали, ресторани та церкву.

Коментарі