Збитки внаслідок інциденту в токійському аеропорту будуть покриті страховкою AIG

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхове покриття всіх ризиків для авіалайнера в токійському аеропорту Ханеда забезпечене американською страховою групою AIG. Головним страховим брокером є компанія WTW (Willis Towers Watson). Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Reuters.

Посилаючись на джерела, знайомі з інформацією, агентство Reuters повідомило, що сукупна вартість страхового покриття для літака Japan Airlines становить $130 млн. Представники страхової групи та брокерської компанії поки що не коментували цю інформацію.

У свою чергу, в японській авіакомпанії повідомили, що приблизна вартість сукупної шкоди внаслідок інциденту становитиме близько 15 млрд ієн ($105 млн).

Усі 379 людей, які перебували на борту широкофюзеляжного літака JAL Airbus A350, врятувалися до того, як літак повністю охопили полум’я після зіткнення з турбогвинтовим літаком берегової охорони.

Раду з безпеки на транспорті Японії (JTSB) очолює розслідування безпеки, до неї приєдналися 14 закордонних слідчих з Airbus, французької та британської влади, а також один представник виробника двигунів для реактивних літаків Rolls Royce.

Коментарі