Жителі Каліфорнії зможуть захистити свої будинки від лісової пожежі за допомогою раннього тестування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Для захисту домоволодінь від займання та комплексної оцінки можливих ризиків, пов’язаних із лісовими пожежами, мешканцям Каліфорнії пропонується провести тестування свого житла.

За допомогою програми Wildfire Prepared Home, розробленої Страховим інститутом безпеки бізнесу та будинку (IBHS), можна отримати статус будинку, захищеного від пожежі, тим самим знизити ризик його пошкодження та/або знищення.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що програма Wildfire Prepared Home використовує критерії безпеки, відповідність яким суттєво знижує ризик пошкодження житлового будинку від лісової пожежі.

Для допомоги домовласникам міська влада намагається залучити додаткові кошти, щоб максимально підготувати будинки, розташовані у зоні ризику.

«Наука, державна політика та ринковий попит нарешті об’єдналися, щоб забезпечити суттєву вигоду для домовласників. Будинок, підготовлений до лісових пожеж, об’єднує групу заходів щодо пом’якшення наслідків, які необхідно вжити разом, щоб знизити ризик лісових пожеж», – прокоментував Рой Райт, президент та генеральний директор IBHS.

Коментарі